kesayangan saya :))

Tuesday, January 25, 2011

100 hari mencari cinta

assalammualaikum w.b.t semua!!~~ http://www.emocutez.com


alhamdulillah~~

ni entry yang ke-100 selama saya memblogkan diri sejak hampir setahun lebih. yeayy!!~~ *clap2* (^_^)v  agaknyalah kan, kalau orang lain setahun berblogging, mau 10,000 entry da dia post. saya baru 100. hahaha :P xpela, saya kan budak baru belajar, lagi pulak masa mula ada blog ni, seyes sumpah xtau ape la function sebenar blog ni!! tau dulu wujudnya blog ni bila asyik duk tengok ika radiuste duk promote blog tudung online dia dalam group Pakatan Awam kami. so sebabkan dia, saya pun jump into conclusion, "owh, blog ni untuk orang jual2 wat bisnes, macam website la jugak...oooo..." hahaha! giler buta it sungguh kamu amal ;)

bila lama2, barula saya tau fungsi sebenar blog ni. agak takes time jugakla saya nak pelan2 kayuh dalam dunia berblogging ni. hehehe >.< belajar camne nak tambah widgets, nak ubah2 layout, letak nuffnang *dulu giler tak amek pot kut menatang ape nuffnang nih. hehehe*, letak shoutbox, blogwalking dari 1 blog ke satu blog & memacam lagi larh. honestly speaking, berblogging lagi best dari berfacebooking. seyes!! :D 

dulu followers saya, huiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii~~ berapa kerat je. tak payah kira dengan jari sebab terlampau sikit. huhuhu. semua pulak just member2 je. tapi sekarang?? da sampai 57!! perghh!! saya memang x penah sangka larh blog saya yang sangat picisan ni boleh ade followers yang ramai cenggitu. ye ye. saya tau memangla xramai nak dibandingkan dengan blogger2 tegar yang followers dorang sampai ribu riban, yang saya hanya puluh puluhan *errk??* tapi still saya sangat bersyukur sebab followers ni la yang sudi mentelaah setiap bebelan saya, sudi drop comment dalam setiap entry saya. i terharu taw u!! i sayang you all lebeyh larh followers! muahhhxxx 
http://www.emocutez.com http://www.emocutez.com
*cepat kutip kiss yang tengah terbang2 tuee!!* 

eh, sebenarnya kan, korang kenal ke sape yang duk membebal membebel dari tadi nih?? x berapa nak kenal?? meh meh, i bagitau. yang agak2 da tau, duk diam2 eh, bagi can orang lain kenal dengan budak sedia kala sejak azali perasan comey ni ;)

hye!~ saya amal, tuan punya blog ni :D saya student lagi. siapa budak uitm shah alam & course civil engineering, meh high five kuat2 dengan saya!! (^_^)

hello! *suara garau skeeet* saya john, tuan punya blog ni jugak even saya post 1 entry je. hahaha. ade sape2 nak offer position civil engineer kat saya x? saya fresh garduate yang tengah tanam anggur kat kampung (T.T) 


kitorang nak cakap;
tenkiu sangat2 http://www.emocutez.com sebab sudi follow and tinggalkan footprint korang walaupun sesaat kat blog ::cerita tentang K.A.M.I:: ni. keep in touch always ya!~ :)

11 comments:

Eiymah Fahimah said...

hehehehe..congratz amal & John! Blog korang sgt best!!!...hehehehe.Imah akan slalu skodeng korang tau =)

john n amal said...

alaaaa. syg imah lebeyh!! imah kan pembaca tegar blog amal. hehehe. tenkiu imah! :D

cikFM said...

beb.. comel la baju yg ko pkai tu.. xdek can nk pinjam.. haahha... :D

pssst: fit sampai skang dok cakap dulu aku asik rembat baju n tudung ko je.. huhu siot btl..

john n amal said...

ngeee..tengok orangla beb! hahaha. ala, baju ku kan baju mu jua. fit jelesla tu ;)

Aziela said...

waa...ramai laa follower...berbanding dgn akak nie...heheheh... membalas kunjungan yer...tq sbb sudi singgah umah akak... ehhmm..fresh grads ke...? I'm in HR..heheheh

Anonymous said...

One particular very well known instance would
be the Google Phonebook that may be quite
possibly the most typically utilised inside the
society at present. in the consumer's local time is inconvenient and intimidating. The smashing attribute about this service is that you can type in any landline phone number and get complete access to a big database of user information.

Review my web page: reverse cell phone lookup

Anonymous said...

I thinκ this iѕ amοng the most importаnt informatiοn
for me. And і'm glad reading your article. But should remark on some general things, The site style is perfect, the articles is really nice : D. Good job, cheers

Feel free to surf to my web page :: reputation management

Anonymous said...

Αwesome іssues here. І аm νеrу satisfіed tο ρeer yοur post.
Thank yоu so much аnd I am taκing а
lοоk forwaгd tο touсh
you. Wіll yоu kindly drop me а e-mail?


my wеb-sіtе reputation management

Anonymous said...

Hi to every , since I аm trulу keen of reaԁing this webpage's post to be updated regularly. It carries nice data.

Look into my weblog ... reputation management

Anonymous said...

Whаt this means iѕ thаt you may not be coνerеd for а hospital visit out-of-state.
Agеnt: liсensed saleѕρersons who
reρresent оne or more health insurance companies and presеnts thеir products to сonsumers.

Mateгnitу iѕ one of the sіngle biggest determinants on heаlth plan cоst
when resеarching indiviԁuаl health insurance plans in the stаte of California.

Anonymous said...

I like the valuаble info you prоvidе in your articles.
Ι'll bookmark your blog and check again here frequently. I am quite sure I'll learn many
new stuff right here! Best of luck for the next!

Ηerе is my wеb page: on line reputation management

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...