kesayangan saya :))

Sunday, January 2, 2011

wedding of the year 2011

tajuk post kemain lagi kan? baru masuk tahun 2011 da tau wedding sape yang dinobatkan sebagai wedding of the year 2011. hehehe ;) last saturday, saya g majlis pertunangan one of my bestfriend, maria. owh, ramai sungguh kawan saya da bertunang okey?? yang da beranak dua pun ada. saya je masih single but not available. member2 semua da menabung sebab da x sabar nak jadi isteri/suami orang, tapi saya sorang je yang dok gigih mengorek tabung sebab nak sambung master lagi setahun setengah. 24 tahun + 1.5 tahun = 25.5 tahun. rounding up = 26 tahun!! huuuuaaaaa. bila boleh start menabung tuk kawen nih?? sobsobsob (T.T) okey2. end of my sadness. hehehe. xmau cerita panjang, meh tengok entry panjang dengan gambar2 cantek sepanjang majlis pertunangan fitria (fitri & maria) ~~ :)


bakal pengantin tersipu malu. hehehe :)
*kalau orang kawen panggil pengantin, orang tunang panggil ape yek???*

hantaran dari pihak perempuan :)

hantaran balas dari pihak lelaki :)

alolo. bakal menantu mama ni. malu malu pulak dia. hehehe (*_~)

hamboii. xpuas hati la tu tunang dia aje yang dapat cincin. dia pun nak gak! ;)

ade pulak dia suruh bakal pak mertua dia duk bawah yang dia sedap2 duk atas kusyen pelamin tu. hah! salam cepat mintak ampun :P

pelamin angan ku yang tersegam indah :) apsal ade tangan orang pulak nih?

boley pandang2,,,,jangan pegang2,,,,duduk renggang2,,,,haip! ni xberapa nak renggang nih ;)

maria: ayang nak hantaran 10 juta dulu baru ayang terima pinangan abang. muahaha! *gelak mata duitan*
fitri: alaaa...abang bagi deposit bunga tangan ni dulu aci x ayang??

i dapat 2 cincin youu~~ jangan jeles. hihihi :P

BFF forever!!! :))
amal si girlfriend orang :: maria si tunangan orang :: cda si isteri orang
*sape nak jadi pengapit time aku kawen nanti wei?? (T.T)*

tumpang ambik "berkat" skeeeet :D

maria: time aku kawen nanti, anak ko da bertambah sorang lagi kut cda :)
cda: naseb baik bertambah sorang, kalau time amal kawen, anak aku da bertambah 3 agaknya. hahahaha :P
amal: agak2 ko pernah rasa x kasut vincci size 6 dalam mulut cda?? grrrrrrr.

comey!! (^_^)

huisshhh!! tadi kemain lagi ayu tambah shy2 bila abang kameraman suruh posing. sekarang daring sungguh pose! mentang2 bakal mak mertua da balik. hehehe ;)

okey2. da behave balik. teehee ^^


:: iklan penaja ::

anda rasa makeup dia marvelous gorgeous giler2???

pelamin dia simple but nice seperti yang anda mahukan??

photographer dia pandai mencari angle2 yang terbaek supaya muka anda sentiasa kelihatan cantek?? 

sila contact orang ini:
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


contact si gadis perasan cumel ini di no 012-345xxxx kerana diala mak andam a.k.a photographer a.k.a pengapit untuk majlis pertunangan yang meriah ini. hehehehe ;P


selamat bertunang Maria & Fitri :)
congrats to both of you!!~~


happy new year to all bloggers!! :))

7 comments:

Aina Nona Nano said...

seyes ko mekap maria??? lawa kot!!!!!!!!!!!!!!!!!! ajar la aku!!!

john n amal said...

hahaha. xla weh. bkn akula. aku tukang touch-up sket2 je ble makeup maria nak cair. tu je. hehehe ;) aku pakai foundation pun xrata, ni lagi nak makeup cenggitu punye cantek. huhuhu :P

Eiymah Fahimah said...

Pandai la Amal jadi mak andam! hehehe..cantik2

john n amal said...

hehehe. nanti imah nak tunang amal watkan keyh. free jek. hehehe :P

cikFM said...

haha.. yeee amal la mak andam terhebat abad ini.. thanx yerk beb for everything...

~RizaL~ said...

no fon kasi btol2 la.. mcm ne mau col nk amik p'khimatan nnt.. hahaha

john n amal said...

maria: hehehe, no problemo bebeyh! :D
rizal: alamak, nanti mak andam lain xleh cari makan pulak kalau saya letak no fon betul. hahaha :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...