kesayangan saya :))

Thursday, January 6, 2011

Contest Jelingan Manja

" saya ada sorang bekas awek
tapi ku lupa namanya
walau ku lupa namanya
tapi ku ingat jelingnya "


ececeh. nama contest macam tajuk lagula. tapi tajuk lagu kat atas ni tau! hehehe (^_^) ye ye. saya memang sedang giler join contest sekarang. hahaha. lagipun contest cik bulan ni senang jek yang penting korang harus ade gambar jelingan tajam manja. hehehe. senang kan? aik, xsenang? apekepasal pulak tak senang? owh, gambar tak ade?? alaaa. kompem ade tyme korang tengah geram dengan awek/balak korang tetiba ade orang snap gambar tanpa disedari. teehee >.< ataupun korang watla pose sambil jeling manja, pastu tangkap then joinla contest cik bulan ni :D

okeyh. jom usya jelingan yang pasti meninggalkan kesan mendalam kat hati & mata korang. muahahaha :P



ni sape jeling sape ni?? hahaha :D tengok?? ingat orang perempuan je yang suka dok jeling2, lelaki pun sama tau!! hehehe ;) so jadi, guys pun boleyh join contest ni, bukan gurls aje tau ^__________^
*sebenarnya, saya xtau pun en.koibito jeling saya, bila tengok gambar kat kamera baru saya tau sambil tanya dia dengan blurnya; eh, kenapa u jeling i?? hihihihi*


sila klik banner bawah ni before 22 january 2011 kalau korang nak join eyh :)





dan seperti biasa, saya tag mereka2 ini :D



okey, papai!~~


4 comments:

nazirulhazwan~ said...

gud luck.hee

john n amal said...

nazirulhazwan: tenkiu :) *p/s:sedap nama :)*

Bulan said...

thanks join dear ;)

john n amal said...

welcome cik bulan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...