kesayangan saya :))

Monday, March 21, 2011

GEMPAR!!! PERMOHONAN MAAF SECARA TERBUKA

**ehem ehem**

dengan ini....saya....
selaku pemilik + penulis + pembebel dalam blog :: cerita tentang K.A.M.I :: ini ingin memohon seribu kemaafan dari hujung keyboard hingga ke hujung plug charger kerana telah sengaja terpaksa membiarkan blog ini bersawang selama hampir sebulan dan xberkesempatan membalas blogwalking dari kawan2 (T_T)

maafkan saya!!~~ :( 

busy teramat sangat degan testnya *termasuk test JPJ*, assignmentnya, presentationnya etc etc.
jadi terpaksa mengabaikan waktu2 leisure saya sebentar :(

maaf ye kawan-kawan~ 
nanti saya update blog & jalan2 lawat blog korang semua k~ 
P.R.O.M.I.S.E!! (^_~)V


Tuesday, February 15, 2011

Salam Maulidur Rasul : Rasulullah Menangis di Padang Mahsyar

assalammualaikum w.b.t & good day everyone!!~~ http://www.emocutez.com

jujurnya, saya tak tau macam mana nak mulakan post kali ni. cuma teringin yang amat sangat berkongsi video yang hanya 5 minit 27 saat ni supaya wujudnya keinsafan dan kesedaran dalam jiwa kita, diri kita betapa kasih dan sayangnya Rasulullah terhadap ummatnya sedangkan ummatnya, ya Allah, kerap, acapkali lupa berselawat ke atasnya. betul, lidah kita laju saja menyebut, "saya sayang Rasulullah" tetapi selarikah kata-kata kita dengan perbuatan kita??

 my advice, pakaila earphone@headphone dan hayatila video ini berseorangan. belum pun sempat habis 5 minit 27 saat, airmata anda pasti mengalir laju dan bandingkanlah sendiri kasih sayang kita pada Rasululllah dengan kasih sayang Baginda pada ummatnya.....


sama-sama lah kita berselawat ke atas junjungan mulia Nabi Muhammad S.A.W


Maksudnya:

"Ya Allah selawat dan salam ke atas Nabi Muhammad dan ke atas keluarga Baginda seperti Engkau kurniakan kepada Nabi Ibrahim dan keluarganya. Sesungguhnya Engkaulah Yang Maha Terpuji dan Yang Maha Mulia. Ya Allah, berkatilah ke atas Nabi Muhammad dan ke atas keluarga Baginda seperti telah yang Engkau berkati ke atas Nabi Ibrahim dan keluarganya. Sesungguhnya Engkaulah Yang Maha Terpuji dan Yang Maha Mulia".



~Salam Maulidur Rasul~


Monday, February 14, 2011

Happy Valentine's Day!!

assalammualaikum w.b.t & good day everyone!!~~ http://www.emocutez.com

okey, kontroversi sebentar title post di atas. huhuhu. owh tidak tidak! saya bukan nak wish happy valentine untuk semua pasangan kekasih kat muka bumi ni ye plus saya memang xpernah ada niat pun nak sambut hari kekasih ni tapi sebenarnya nak wish

happy 21st birthday my dear darling sis!! (^_^)v





so, this is your requested post that i should HAVE TO post it here *sigh* hahaha :P

dear my lil' sister aainaa,

semoga panjang umur, dimurahkan rezeki selalu, dipermudahkan urusan belajar dan menjadi seorang dentist yang berjaya dan membanggakan ibu dan ayah satu hari nanti, insyaAllah~ maybe now you can claim "helllloooo~ ana da besar tau sekarang!" but to us, you are still a little child who need to be pampered 24/7. okey, jangan nak perasan lebih! the only reason why i am saying such because you are still behaving like a 12 year old girl at age of 21! owh my!!! boleh tak jadi macam Hanis Zalikha sebentar? umur korang sama tau x?? hahahaha :P okeyh, kidding! :D
sorry love, shall be no present this year as i'm a totally broke master student with no scholarship *sobsobsob* but lunch at Dave's Deli was my treat right?? so, consider that as your present eh?
and i'll bake you bread pudding tomorrow and a super duper moist chocolate cake exactly like aunty nani rostam's recipe if................................................
i'm diligent enough to bake one. hahaha ;)

may you have a blast on your 21st birtday dear! alaaa, NO to your Genting Trip is not such a matter compared to a nice + great weekend at Kemaman with this good looking + huggable guy aite? :)


  hello sayang! bila kamu nak balik???


sorry peeps, entry kali ni tetiba guna 'Manglish' hehehe :) masa zaman kanak-kanak rebina dulu, adik saya selalu suka every time birtday dia sebab konon boleh celebrate 2 things; birthday and valentine. bila da besar, da ada kesedaran tentang kisah sebanar di sebalik V-day ni, rasa sangat menyampah dengan loving couple yang x berapa nak loving duk tertunggu2 hadiah sempena valentine. and the worst apart is, until now, still ade pasangan Islam yang TEGAR menyambut V-day ini. 

Muslim, lets SAY NO TO VALENTINE'S DAY!!



:: happy birthday again dear sis, 
hugs & kissed from me :D ::




Friday, February 11, 2011

Mission Possible: Let's Save Our Environment!!

assalammualaikum w.b.t & good day everyone!!~~ http://www.emocutez.com

hellllllooooooooooooo!!~~ http://www.emocutez.com your environmentalist need some spaces here!! hehehe :) just want to share with you guys since i have been browsing and browsing and browsing and browsing *okey, enough!* last two days about sustaining our environment for my assignment and i found something that might be a very good tips to share with you guys. kan sharing is caring and caring is love ♥♥♥ *chewahh :P*

 no doubt it is very important for us to preserve and sustain our earth. yes! with all the global warming, climatic change, green house effects and what not, our earth's life is sinking to death!! Alhamdulillah, till now, we still be able to enjoy the green environment around us but how about our grandchild, great-grandchild, grandchild's child*erkk*?? where they gonna live if earth is not the most heaven place to stay anymore?? do you really think Mars can replace our earth?? http://www.emocutez.com

we are the one who ruins our earth and now it's our responsible to restore it back. it is just 30 new things only to do when you are at home and out guys. please, it won't take too long to scroll down till the 30th (^___^)

let's start with our home sweet home :)

:: in your home ::
A Little House With A Landscaped Yard

>Turn off unneeded lights even when leaving a room even for a short time<

>Turn off lights, computers and other appliances when not in use<

>Use compact fluorescent light bulbs to save money and energy<

>Use cold water instead of warm or hot water when possible<

>Do not wash dishes with the water running continuously<

>Wash and dry only full loads of laundry and dishes<

>Install a low-flow shower head<

>Turn off washing machine's water supply to prevent leaks<

>Use solar power for home and water heating<

>Reuse items like bags and containers when possible<

>Use cloth napkins instead of paper ones<

>Use reusable plates and utensils instead of disposable ones<

>Use reusable containers to store food instead of aluminum foil and cling wrap<

>Compost your vegetable scraps<

*

::in your yard::

>Water grass early in the morning<

>Put leaves in a compost heap instead of burning them or throwing them away<

>Use only the required amount of fertilizer<

>Minimize pesticide use<

>Never dump anything down a storm drain<

*

:: in your office ::

>Encourage your school or company to print documents with soy-based inks, which are less toxic<

>Use a ceramic coffee mug instead of a disposable cup<

>Use e-mail instead of paper<

>Set up a bulletin board for memos instead of sending a copy to each employee<

>Copy and print on both sides of paper<

>Reuse items like envelopes, folders and paper clips<

>Use recycled paper discarded paper for scrap paper<

>Encourage your school or company to print documents with soy-based inks, which are less toxic<

*

:: when you are out ::
People Hiking in the Mountains


>Walk or ride your bike instead of driving, whenever possible<

>Shop with a canvas bag instead of using paper and plastic bags<

>Join a carpool or vanpool to get to work<



it's our mission-possible-enough-to-be-accomplished peeps!~ 
let's start preserving our earth tomorrow. no! i mean NOT tomorrow, NOWWW!!!! :)

Monday, February 7, 2011

quick post

assalammualaikum w.b.t semua!!~~ http://www.emocutez.com



sorry dearies~~
http://www.emocutez.com

x sempat nak update

saya ade test esok

plus 2 assignments to be submitted on the following day

and a quiz on friday

*sigh*

one week holiday is nothing without tonnes of workload!!!
http://www.emocutez.com http://www.emocutez.com 


Tuesday, February 1, 2011

[Terkini] Krisis Di Mesir Keadaan Sebenar Pelajar Malaysia @NajibRazak

assalammualaikum w.b.t semua!!~~ http://www.emocutez.com


masyaAllah~ risau betul bila tengok rusuhan yang tengah bergolak dekat Mesir sekarang. ramai pelajar kita yang terperangkap kat sana termasuk yang datang melancong sempena winter break. sorang kawan mak saya risau yang teramat sangat dengan keadaan anak perempuan dia yang belajar medic kat sana, tak dapat nak contact langsung sejak mulanya rusuhan ni!! lagi bertambah risau bila auntie tu dapat berita one of her daughter's friend meninggal sebab kena gas pemedih mata. ya Allah!!~ hati ibu mana yang xkeruan bila mengenangkan anak perempuan yang dihantar jauh dari pandangan mata semata-mata untuk menuntut ilmu terpaksa berhadapan dengan perkara yang tak diingini. yang diminta hanyalah satu, biarlah anak perempuan kesayangannya itu selamat di bawa pulang ke malaysia. insyaAllah~









jom kita ramai2 share pasal keadaan sebenar pelajar kita di sana. biar kerajaan kita amek tindakan pantas lagi tangkas dengan bawak balik SEMUA student kita!!
*sumber dari blog ariff*

Bila baca balik rentetan kejadian yang berlaku di Mesir sekarang ni, aku rasa sangat kesian kepada pelajar di sana. Aku faham sangat situasi mereka dan aku rasa apa yang mereka alami sekarang berpuluh kali lebih teruk dengan keadaan di Moscow. Aku juga teringat kepada segelintir pembaca blog.ariff yang juga merupakan pelajar kursus perubatan di Mesir dan juga kawan-kawan seangkatan di MAI ni yang kebetulan menghabiskan masa cuti musim sejuk di sana. Harap mereka semua ni dan seluruh rakyat Malaysia di sana selama.

Inilah nasib pelajar kita yang belajar di luar negara kalau ditempatkan di negara kelas kedua atau ketiga. Aku rasa satu hari nanti kerajaan patut menghentikan daripada menghantar pelajar ke negara-negara yang bermasalah dan hanya menempatkan pelajar di negara maju sahaja. Sebentar tadi aku baru dapat mesej melalui Facebook daripada seorang pelajar Malaysia yang menuntut di Egypt berkenaan keadaan pelajar di sana dan aku rasa mesej ini perlu disampaikan kepada semua supaya kita tahu yang sepatutnya kerajaan kita perlu secepat mungkin menghantar bantuan dan mengeluarkan rakyat kita dari sana.
Salam Ariff, saya Nadia, a student in Egypt.
Ariff, kini saya berada di Malaysia kerana pulang untuk winter break, but when I got home, the condition in Egypt somehow got worse about the Hosni Mubarak thingy. Ramai yang sangka keadaan kat sana adalah okay, mengikut kata Jabatan Penuntut Kaherah Mesir dan Kedutaan Malaysia di sana, but there are parts that they don’t know:
Di tempat saya Mansoura, people got killed on the streets, houses are getting robbed and they are aiming to attack Malaysian students. There are about 6000 prisoners on the streets! Pelajar kita di Alexandria dirogol, airport dibakar dan anggota polis tidak lagi menjalankan tugas mereka.
Kita memohon supaya kerajaan Malaysia memandang serius hal ini. Bukan sahaja di Mansoura, malah di seluruh Mesir keselamatan rakyat kita terancam.
Segala update berkenaan keadaan di sana boleh dibaca melalui blog Krisis Mesir, Nasib Pelajar Kita
Jika ada cadangan di luar sana untuk membantu kami mendapatkan perhatian kerajaan Malaysia, sila hubungi Nurul Nadia Binti Md Zin di 017-3193923
Atau melalui:
Twitter: DyyaDizarch
Blog: Nadia-ism
YM: nadia_mdzin2001@yahoo.com

Please let all Malaysians know about this. I will do the same but I need your help too especially to all the bloggers out there. May Allah save our citizens there.
- Nadia
So what can you do now?
  1. Kalau ada Twitter, retweet this. encik ariff syah sengaja mention @NajibRazak dalam tajuk entri supaya everytime orang retweet, akan automatically mention nama dia. Click the retweet button. Lagi banyak, lagi bagus. It show’s that things are really serious there and we care.
  2. Reblog this. Copy paste dan post dalam blog. 
  3. Share this on Facebook

bila nak share? HARUSLAH sekarang!
*gambar di copy dari cni*

Tuesday, January 25, 2011

100 hari mencari cinta

assalammualaikum w.b.t semua!!~~ http://www.emocutez.com


alhamdulillah~~

ni entry yang ke-100 selama saya memblogkan diri sejak hampir setahun lebih. yeayy!!~~ *clap2* (^_^)v  agaknyalah kan, kalau orang lain setahun berblogging, mau 10,000 entry da dia post. saya baru 100. hahaha :P xpela, saya kan budak baru belajar, lagi pulak masa mula ada blog ni, seyes sumpah xtau ape la function sebenar blog ni!! tau dulu wujudnya blog ni bila asyik duk tengok ika radiuste duk promote blog tudung online dia dalam group Pakatan Awam kami. so sebabkan dia, saya pun jump into conclusion, "owh, blog ni untuk orang jual2 wat bisnes, macam website la jugak...oooo..." hahaha! giler buta it sungguh kamu amal ;)

bila lama2, barula saya tau fungsi sebenar blog ni. agak takes time jugakla saya nak pelan2 kayuh dalam dunia berblogging ni. hehehe >.< belajar camne nak tambah widgets, nak ubah2 layout, letak nuffnang *dulu giler tak amek pot kut menatang ape nuffnang nih. hehehe*, letak shoutbox, blogwalking dari 1 blog ke satu blog & memacam lagi larh. honestly speaking, berblogging lagi best dari berfacebooking. seyes!! :D 

dulu followers saya, huiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii~~ berapa kerat je. tak payah kira dengan jari sebab terlampau sikit. huhuhu. semua pulak just member2 je. tapi sekarang?? da sampai 57!! perghh!! saya memang x penah sangka larh blog saya yang sangat picisan ni boleh ade followers yang ramai cenggitu. ye ye. saya tau memangla xramai nak dibandingkan dengan blogger2 tegar yang followers dorang sampai ribu riban, yang saya hanya puluh puluhan *errk??* tapi still saya sangat bersyukur sebab followers ni la yang sudi mentelaah setiap bebelan saya, sudi drop comment dalam setiap entry saya. i terharu taw u!! i sayang you all lebeyh larh followers! muahhhxxx 
http://www.emocutez.com http://www.emocutez.com
*cepat kutip kiss yang tengah terbang2 tuee!!* 

eh, sebenarnya kan, korang kenal ke sape yang duk membebal membebel dari tadi nih?? x berapa nak kenal?? meh meh, i bagitau. yang agak2 da tau, duk diam2 eh, bagi can orang lain kenal dengan budak sedia kala sejak azali perasan comey ni ;)

hye!~ saya amal, tuan punya blog ni :D saya student lagi. siapa budak uitm shah alam & course civil engineering, meh high five kuat2 dengan saya!! (^_^)

hello! *suara garau skeeet* saya john, tuan punya blog ni jugak even saya post 1 entry je. hahaha. ade sape2 nak offer position civil engineer kat saya x? saya fresh garduate yang tengah tanam anggur kat kampung (T.T) 


kitorang nak cakap;
tenkiu sangat2 http://www.emocutez.com sebab sudi follow and tinggalkan footprint korang walaupun sesaat kat blog ::cerita tentang K.A.M.I:: ni. keep in touch always ya!~ :)

Sunday, January 23, 2011

panggilan temuduga SPA 2011

assalammualaikum w.b.t semua!!~~ \(^.^)/



siapa sini fresh graduate yang first time interview dengan kerajaan?? meaning sebelum ni x pernah kena panggil dengan mana2 company, tup tup SPA panggil untuk interview. ade?? high five skali dengan saya!! (^_^) jumaat lepas saya ade interview dekat SPA jalan cenderasari untuk position jurutera awam. walaweh!!~~ nervous giler tuh!! masa tengah tunggu nak masuk bilik interview, saya nyaris2 nak lari balik kowt sebab takut giler x leh jawab soalan. hehehe ;) mana x takut, saya start baca buku "Malaysia Kita" satu hari sebelum interview sebab serious xde masa nak baca dengan terkejar2 nak siapkan assigmentnya lagi, dengan kelas malam yang habis paling awal kul 9 and sudah semestinya balik rumah, tak nampak ape hanya keempukan bantal dan katil yang melambai2, terus terbungkang sampai pagi x ingat ape. hehehe :P 

so entry ni bertujuan utama khas am *potong yang xberkenaan* untuk share skit dengan readers semua ape yang saya kena soal masa kena interview dengan panel yang sporting, tak garang & asyik duk kenakan saya jek. heh! sampai dorang boleyh gelakkan jawapan saya, saya duk sengih2 jela cam kerang wangi busuk kat depan dorang. xkan nak gelak sama naik dengan dorang kowt! tu memang melampau! silap hari bulan, panel gelak2 tapi tangan tulis calon ini gagal!! hahaha (^_~) 

tapi dalam ramai2 yang g interview, saya rasa saya punya je yang paling sekejap. yela, sebab 3 orang sebelum saya *i'm the lucky no. 4* dorang semua lama2, dalam setengah jam camtu. tapi saya macam dalam 15 minit je. maybe sebab dorang bukan fresh graduate plus da ade pengalaman kerja so banyakla yang panel nak tanya compare dengan saya. nak tanya pengalaman kerja pun just praktikal je. itupun kat jkr jugak. hahaha. xberkembangkan saya?? ;) 

but still, macam2 soalan yang ditanya & saya x expect sangatla soalan camtu keluar. contohnya, dia tanya pasal rukun negara *sila buangkan diri korang dari bumi malaysia ni kalau korang xingat rukun negara!*bagi case study tragedy stadium terengganu yang runtuh *selalu kalau post engineer, case study tu memang soalan famous amous*kenapa jatuh hati dengan kerja government yang gaji ciput compare dengan gaji private sector?? translate ayat BM g mandarin. hahaha :D ni salah sendiri sebab g letak mempunyai kemahiran asas mandarin dalam resume. tapi yang paling xboleyh blah jawapan paling tepat saya bagi bila one of the panel tanya; siapa nama menteri kesihatan?? tau saya jawab ape??

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


saya jawab ni menteri kesihatan




instead of ini




 okeyh. fine! nak mengata +  mencerca + mencaci +mengkondem + memerli saya, sila la. saya terima (T.T) nak gelak guling2 pun buatla tanpa malu2 sebab saya memang xtau pun nama menteri kesihatan. menteri jkr saya tau la. hahaha :P mana panel tak gelakkan saya, nama menteri pun salah. hehehe. allo Datuk Seri Liow Tiong Lai, sorry ah, saya sulah lupa you punya nama maaa~~ ;D  sape2 yang nak g interview SPA tu, silala rajin2 hafal semua nama menteri, memang x boleh expect nama menteri mana yang dorang akan tanya. jangan jadi macam saya yang agak lepa skeeet dengan nama2 menteri kat malaysia ni. naseb baek saya still tau nama perdana menteri dengan timbalan taw! kalau xtau, memang sah sah saya warganegara bangladesh! hahaha ;)


so, korang rasa saya ade harapan ke nak dapat position tu?? nama menteri kesihatan pun salah, ade hati nak dapat jawatan tu. sobsosbsobs (T.T)
korang doakan la saya yek,, mana tau ade rezeki saya kali ni, nanti saya belanja semua followers topup rm50!! (^_~)
*pergh!! korang xnak ke topup rm50 free?? ;)*
















Friday, January 21, 2011

jom GEGAR blog!!

hadooyaii!!~~ lama sangat da x update, semua interview & assigment punya pasal, 2 assigmnets yang kena hantar dalam week yang sama (T.T) baru hantar 2, dapat lagi 2. sobsobsob. okeyh2. amek mood nak membersihkan habuk2 & sawang2 kat blog picisan saya ni dengan join segmen abg ben lagi (^_~)



jom kasi GEGAR dunia blog kat sini :)

cepat2!! abg ben da buat panggilan terakhir tu!! karang terlepas nanges berirama lagu la korang. hehehe >.<



:: baru lepas balik dari interview SPA, nanti update tentang
 nama menteri kesihatan yang saya bantai. hahahaha :P ::



Thursday, January 13, 2011

BLOGGER GEGARKAN 'U'

bila hari xde kelas itulah hari untuk update blog, usya2 latest post blogger yang di follow. hehehe ;) jadi terlambat la terjah segmen 'Blogger Gegarkan U' abg ben. sobsobsob (T.T) segmen ni hanya untuk budak2 u je eyh. yang da keje tunggu abg ben buat segmen 'Gegarkan Opis' pulak. hehehe (^_~) so, calling for all uni students!! mari gegarkan blog abg ben yang sentiasa gegar!! :D




1. Belajar mana? Jurusan? Tahun?
:: Universiti Teknologi Mara (UiTM) Shah Alam *UiTM dihatiku. yeah!* ::
:: jurusan sarjana sains kejuruteraan awam, major kejuruteraan alam sekitar ::
:: tahun 1 semester 1. hehehe. segan nak sebut sebab baru daftar ;) ::

2. Asal mana? Umur?
:: saya anak jati Kuala Lumpur (^_^) ::
:: tahun ni masuk 24 tahun :D :: 

3. Kenapa amik jurusan itu?
:: sebab saya ada basic engineering sebab masuk sekolah teknik dan kenapa saya amik master sebab saya rasa knowledge saya belum cukup banyak lagi dalam dunia engineering nih. wah!! poyo sebentar. hahaha :D ::

4. Cita - cita?
:: haruslah engineer! penat belajar lama2 tapi xmau engineer. hehehe :) tapi jadi lecturer civil ke tutor ke cikgu cikgi sekolah teknik ke pun termasuk dalam senarai cita-cita saya jugak :D *saya ada interview untuk post jurutera mggu depan (T.T)* ::


~done!~ 
(^_^)

Monday, January 10, 2011

Keputusan Anugerah Juara Lagu AJL 25

persembahan terbaik : faizal tahir : hanyut
vocal terbaik : hafiz : noktah cinta
tempat ke-3 : hafiz : noktah cinta
tempat ke-2 : drama king : black & meet uncle hussain 
juara : tolong ingatkan aku : ana raffali

apekepasal saya letak juara kat bawah sekali?? sebab saya xpuas hati bila ana raffali menang okeyh!! saya mahu yuna menang!! kami mahu yuna menang!! yuna! yuna! yuna! yuna! yuna! yuna! hahaha :D okey2, saje emosi lebih2 pulak ^^ tapi serious memang x expect ana raffali boleh menang padahal dia baru je masuk AJL kali ni. masa 3 stooges *ally, cheryl, fbi* announced penyanyi, komposer & lirik orang yang sama, dalam hati saya da agak da, yes!! yuna menang!! tapi apa kan daya, si gadis berbaju kurung  moden hitam itu jua yang menang (T.T) *psst2, dia ke artis baru gosok baju sampai sejam macam orang cakap kat SINI??*

haihh~~ at least bagila sofea jane ke menang, cinta sempurna ke, hanyut ke. ish ish ish. agak2nya ana raffali guna mentor dia, aidit alfian sebagai kabel besar untuk menang kowt?? hahaha :P okey2, tak tak. saya memain jer. tarik balik keyh. xmau tuduh2 fitnah2 ni. dosa tau. puk kat mulut dia! biasa dia kecik2 da pandai bawak mulut. da besar nanti karang jadi mami jarum atau wartawan ohbulan pulak. hehehe (*_~) 

tak apela. memang da rezeki ana raffali menang kan? bagusla as new comer dalam industri muzik malaysia yang x berapa nak besar ni, first time join pertandingan berprestij macam AJL ni terus menang juara. kira bukan calang2 orangla kan? yuna dulu dengan lagu dan sebenarnya pun menang 2nd place je. huhuhu :)

dalah, malas nak komen segala luahan hati yang terbuku dek ketidakpuasanhati dengan keputusan AJL yang tak mengikut ramalan pak belalang (--") saya tinggalkan anda dengan tajuk lagu baru yang bakal menjadi juara AJL ke 26 nanti. terimalah!!~~

"tolong ingatkan aku drama king tengah hanyut dengan noktah cinta" :D


notakakimasyam: lagu ana raffali da masuk list 
bakal nyanyi kat karok jamban! teehee >.<
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...