kesayangan saya :))

Thursday, January 13, 2011

BLOGGER GEGARKAN 'U'

bila hari xde kelas itulah hari untuk update blog, usya2 latest post blogger yang di follow. hehehe ;) jadi terlambat la terjah segmen 'Blogger Gegarkan U' abg ben. sobsobsob (T.T) segmen ni hanya untuk budak2 u je eyh. yang da keje tunggu abg ben buat segmen 'Gegarkan Opis' pulak. hehehe (^_~) so, calling for all uni students!! mari gegarkan blog abg ben yang sentiasa gegar!! :D




1. Belajar mana? Jurusan? Tahun?
:: Universiti Teknologi Mara (UiTM) Shah Alam *UiTM dihatiku. yeah!* ::
:: jurusan sarjana sains kejuruteraan awam, major kejuruteraan alam sekitar ::
:: tahun 1 semester 1. hehehe. segan nak sebut sebab baru daftar ;) ::

2. Asal mana? Umur?
:: saya anak jati Kuala Lumpur (^_^) ::
:: tahun ni masuk 24 tahun :D :: 

3. Kenapa amik jurusan itu?
:: sebab saya ada basic engineering sebab masuk sekolah teknik dan kenapa saya amik master sebab saya rasa knowledge saya belum cukup banyak lagi dalam dunia engineering nih. wah!! poyo sebentar. hahaha :D ::

4. Cita - cita?
:: haruslah engineer! penat belajar lama2 tapi xmau engineer. hehehe :) tapi jadi lecturer civil ke tutor ke cikgu cikgi sekolah teknik ke pun termasuk dalam senarai cita-cita saya jugak :D *saya ada interview untuk post jurutera mggu depan (T.T)* ::


~done!~ 
(^_^)

11 comments:

Rozuan Ismail said...

salam perkenalan..saya rozuan student UKM..jom singgah blog saya..

areteacar said...

ALL THE BEST!

SALAM DARI UTP :)

Lulu caldina said...

Study bebaik..ngee..
Good luck..

noraim said...

salam perkenalan.
dtg dari blog abg Ben.
gud luck for ur study :)

KimiCnoL said...

terjah!!
JOM BACE ENTRY BARU =)
"1.Blogger Gegarkan U"

man yusoef said...

saya orang Johor..*tetiba je...haha

ferra ferro said...

sweet nye header ! =D

Abhamz said...

salam, tahniah krn blog anda yg menarik ni berjaya menjadi pilihan En Ben dlm segmennya yang gempak...

alyaaboolat said...

salam kenal...meh singgah blog:)

Azrul Hisham said...

salam ziarah dari blog ben.. :)

belajar rajin2 k... (^_^)


Jom guling-guling disini pula:

Azrul Hisham -My Real Life

Eiymah Fahimah said...

Amal..good luck ok! Buat yang terbaik.Mana tau ada rezeki. Imah baru lagi register SPA bulan 1 ni..sangat terlambat.Hehehe..Tapi Imah doakan semoga Amal lulus interview tu.Sape erk nama akak tu?dia department mana?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...