kesayangan saya :))

Tuesday, December 28, 2010

Julia Perez di Piala Suzuki AFF : Malaysia vs Indonesia

ehem2. rasa nak gelak guling2 bila baca dalam suratkhabar pasal strategi Indonesia untuk perlawanan Malaysia vs Indonesia sebelah sana. hihihihi ^^ saya x tengok pun game hari tu, sebab g makan2 kat restoran arab kat jalan ampang dalam pinggan besar yang da kongsi 4 orang pun still xhabis. bukan sebab x sedap, tapi sebab banyaaaaakkkk sangat nasi beriani+kambing dia dalam 1 pinggan. mana larat nak kasi abes! tapi memang ade kelasss la nasi beriani dia! memang sebijik arabic style wa cakap lu! hehehe. okey. stop. terkeluar tajuk. (--")

korang da baca paper hari ni (28 dis) ?? kalau belum, g beli suratkhabar berita harian *kalau ade lagila sebab da petangkan* tengok apa strategi baru rakyat Indonesia yang x puas hati dengan kekalahan garuda mereka hanya kerana pancaran laser dari ultraman penyokong kita ke muka goalkeeper dorang. hehehe ;) tau2, korang memang x dapat beli paper, jadi boleh tengok kat sini:



*klik kat nama Julia a.k.a Jupez*

haiyooo. kanak2 sila tutup mata tengok gambar Julia Perez yang teramat seksi ni. ini pun gambar yang sehabis sopan da saya google. google nama "julia perez" je terus kuar gambar2 seksi. huish. terkezut i tengok sambil tutup sebelah mata. hehehe :P 

kalau korang nak baca ayat2 dia yang lagi panas dan pedas, kena tengok dalam suratkhabar la ye. hehehe. ;)
ade hati dia nak me'laser' pandangan mata pemain malaysia sehingga buta dengan belahan dada *uppss, ayat censored skeeet* dia. ish ish ish. sungguh tidak professional ini model, pelakon, penyanyi dangdut yang seksi ini. huh! saya rasa rajagopal pun takut kut nak kasi anak buah dia g sana. takut tergoda you!~ hahaha :D

siapa yang tengok perlawanan bola hari tu live kat stadium bukit jalil angkat tangan??!! betul ke ade pancaran laser kena kat muka pengaja gol indonesia tu?? korang ade nampak x?? tapi kalau betul pun, ape salahnya kan kita guna laser time lawan sebab diorang pun pernah buat macam tu kat kita masa saingan kumpulan A kat Stadium Gelora Bung Karno. 

korang tengok kat harian metro ni kalau x percaya. 

so, kira fair & lovely square la kan?? hihihihi :D
tak mau la gaduh2. asal ade match je gaduh. asal gaduh je ade match. adatla kalah menang dalam pertandingan kan?? tak payahla sampai nak saling tuduh menuduh sape yang laser sape. kata Malaysia & Indonesia 1 rumpun. jadi enggak bagus dong kalau gado2, iya ibuk2 bapak2??


peace. no war. (^_^)V ~~

2 comments:

Eiymah Fahimah said...

Imah pun tak faham dgn minah seksi ni..dala oh bulan pun ada ckap dia nk pkai pakaian dalam laser untuk tarik perhatiaan pemain malaysia.Tahulah body dia mmg superb! Tapi jgnlh guna tektik kotor

john n amal said...

kan? dia seksi siler2 imah. tapi ade ke dia mse kita lwn dorang td? amal xprasan plk. naseb baek malaysia menang! yeah! :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...