kesayangan saya :))

Friday, December 24, 2010

TRON LEGACY 3D

okeyh. saya hanya dapat wat quick update setelah sekian lama x update. huhuhu >.<

TRON LEGACY = BEST!! :))


pada sesiapa yang belum tengok, sila tengok yang 3D punya sahaja okey?? hahaha :D
sebab effect 3D tu yang menjadikan cerita TRON ni best! :))
lagipun,,,xsampai pun 20 hengget seorang untuk menikmati ke'enjoy'an 3D walaupun hanya selama sejam lebey. hihihi ;P

storyline dia?? bestla jugak. hehehe. cuma lebih teruja dengan efek dia daripada jalan cerita. teehee (^_^)V

somat sungguh la superbike dia! kalau ade 1 ni bagus, ronda2 kat jalan yang xde lampu jalan, dengan niat nak bagi mata orang kampung terbelalak tengok moto ko berlampu lebey2. heh.

baju diorang ade lampu fluorescent glow in the dark :D dalam gelap glowing2 jer. macam cerita Step Up 3 jugak, ade lampu2 kat baju :)  

meet the founder of tron legacy, Mr. Flynn! 

**ini adalah pesanan khidmat masyarakat**

sila jangan g tengok movie esok & lusa, sebab ramai sesangat warga kota berfoya2 menghabiskan masa kat shopping mall sempena krismas ni. hehehe. 
tadi g O.U pun, mau 20 minit gak carik parking. 
hampir2 tahap kesabaran saya & en.koibito mencapai tahap minimax maximum sebab x tahan da tawaf lelama dalam parking. FULL HOUSE beb!! 
tu belum lagi nak menempuh traffic jam bila nak kuar dari parking. huh. sesak!

korang try cuba alternatif lain cam carpool ke, amek public transport ke. at least x payah nak fening2 nak cari parking unless kalau korang memang suka bertawaf 24 kali dalam parking tu. hehehe :P

atau nak lagi syok, download je la pastu tengok kat tibi rumah. laie sonang. tibi korang da updated semua. LCD la, LED la. ntah2 yang full 3D HD pun korang ade kat rumah. perghh!! tu memang x yah nak bersusah payah g tengok movie 3D kat GSC atau TGV larh. hehehe ;) 

tu je update pantas dari pengulas movie anda
sehingga ketemu lagi
bubuy! (^_^)



::this will be last movie for this year sebab en.koibito 
da nak balik sabah this sunday. wuwuwu (T.T)::
::credited to google for the pictures/movie posters::

3 comments:

Eiymah Fahimah said...

hari tu mah nk tengok movie ni tp full seat!huhuhu...best giler erk amal?kena tengok ni..wajib!

john n amal said...

tapi jalan cerita dia biase2 je imah. hehe. effect 3D dia mmg best! kategori wajib-tonton-sebab-effect! hehehe :D

Eiymah Fahimah said...

Imah kalau bab2 effect ni mmg sgt teruja!hehehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...