kesayangan saya :))

Friday, April 23, 2010

anak derhaka pusat komersial shah alam

only 1 word can describe my feeling after watched this video...S.E.D.I.H :'((..

*xmo wt cm 2 kt ibu n ayah...*



sy amek ni dr group KAMI BENCI POMPUAN GEMUK DAN SUAMI DIA YANG MAKI MAK DIA DI PUSAT KOMERSIAL n share kt cni sbgi iktibar kpd dri sndri n sesape je yg nengok ni...


*thnx to pengasas grup ni*

6 comments:

usop_zali said...

ingt kan group ni main2...tp bila tgk video ni,aku pn nk join benci gk...apa pnya anak...

john n amal said...

btl..aku tgk skali jek..tp smpi skg leh ingt..xsggup nk tgk 2 kali..blh nmpk kut tgn mck 2 mggigil..kesian sgt..

Aina Nona Nano said...

sampai hati dia marah mak dia camtu.. :'(

aku baru lepas jumpa mak aku.. mak aku dtg tgk aku.. sedih nk berpisah dgn mak wlaupun sehari.. mak sumber kekuatan aku.. :'(

john n amal said...

btl..xbsyukur ke dia ade mak smpi sggup mrh2 mak dpn org rmi..

Daud Mili said...

perempuan itu datang dari ibunya sendiri... ntah salah didik ke hape... terlalu di manja??... atau kekurangan belaian..??

tapi perbuatan dia tuh sangat derhaka,..

DERHAKA tetap DERHAKA.....!!!..

john n amal said...

ntahla..mgkin jgk trlalu dimanja..pgajaran utk kta bla jd ibubapa nnt..sygkn ank tgn2kn...

btl..meninggikn suara pun da kra mendehaka..ape tah lg memaki hamun..ni bru yg maki hamun dpn org rmi..blm lg yg smpi sggup bunuh mak bapak sndri...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...