kesayangan saya :))

Sunday, November 28, 2010

me + you = us ♥♥ tercalon???

serious weh??

boleh caya ke nih??

ye ke ko tak kena tipu ni amal??

tapi kat bawah ni cam betul je blog ko tercalon

ish. terkejut ni. 

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

cuba try klik kalau mata korang still x caya 


haaa!!

betulkan??

betul korang tertipu. hehehe :P

perasan giler weh ko amal, ingat blog yang baru suku tahun jagung ni nak tercalon ke??

hahaha ;D

g la kat SINI

boleh undi blog2 yang korang rasa best + terhebat di seantero dunia malaysia :)

ade 6 kategori

1. blog personal lelaki pilihan
2. blog personal perempuan pilihan
3. blog tutorial pilihan
4. blog personal suami pilihan
5. blog personal isteri pilihan
6. blog lawak pilihan

cepat2!! tunaikan kewajipan anda sebagai seorang blogger 

tinggal 2 hari je lagi!

pilihla dengan bijak!!

hahaha. cam iklan pilihanraya la pulak ;)

5 comments:

Eiymah Fahimah said...

wah...congratz amal...hehehe.cayalah.I vote for you!

Syi said...

amal ke tu? uwauuuuu!!!!! phewitttt

john n amal said...

imah & daya: eh2, bukanla. tu blog orang len tu. tp cam blog title amal. hehehe ;)

syi said...

hehe...igt ke amal nye.... :)
amal da abes study kan? skrg watpe

john n amal said...

hehehe. xla dya. mula2 pun amal ingat amal nyer. tapi pikir2 balik, xlogikla. blog amal xpenah wat tutorial pun. huhu. menganggur je lagi nih. sementara nak sambung master, usya2 dulu job vacancy yg ade. hehehe ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...