kesayangan saya :))

Tuesday, November 30, 2010

contest mimik muka menarik!!

halamak!! berdebar pulak nak join contest ni. hehehe. first time ni join contest, lagi pulak mimik muka menarik. owh! muka saya langsung x menarik tapi nak jugak join. hehehe ;) 

jom usya gambar-mimik-muka-konon-perasan-menarik saya! :D

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
korang jangan gelak tau!
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
janji??
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

-
-
-
-
-
-
-
-

tadaaa!!!! :))

gambar atas: muka si encik kekasih memandang dengan x puas hati ke arah si cik kekasih kerana suka bebenor menangkap gambar bajet cun itu tanpa menghiraukan jelingan tajam!! hahaha :P 


gambar bawah: masa g open house. matila kalau en.koibito tau saya letak gambar ni. hahaha ;P


ibu ibu,,,bapak bapak,,,kakak kakak,,,abang abang,,,adik adik,,,makcik makcik,,,pakcik pakcik *nyanyi cam wali band keyh*

jom klik DI SINI kalau korang berminat nak join contest yang best lagi senang ni :)


and saya tag mereka2 yang kaki cam-whoring ni ;) :

eleh. jangan nak tipu. dalam folder lappy korang mesti banyak gambar2 mimik muka kan?? haaa, ape lagi. tempek gambar korang. mana tau ada rezeki menang. boleh kita kongsi 50-50 hadiah. teehee (^_^)


p/s: cik cikin, if saya x menepati terms & conditions, bgtau keyh :))

5 comments:

Eiymah Fahimah said...

cute je gambar imah tengok..hehe.nmpak mcm Candid je.Good luck AMAL & john!

john n amal said...

owh. kalau gmbr candid xde cenggitu rupenya mah. lagi buruk adalah. hehehe. eh. patut amal tag imah skali. join tau imah. senang je :)

p/s: aik, masuk ofis bkk blog dulu ye?? hihihi

Aina Nona Nano said...

woooot, wooot. good luck amal!

aku kena join la kan. ko da tag. hahaha. ok. aku carik gamba dulu.

Nurul Ashikin said...

thanks 4 joining!!! ^^V

fitria said...

haha aku bukan kaki gile kamera cam ko erk.. aku pemalu orgnye... ngeee... :P nnt try carik gmbr.. rase cam xdek

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...