kesayangan saya :))

Saturday, October 30, 2010

Broga Hill [Datuk Dr. Sheikh Muszaphar & Dr. Halina Pre-wedding]

event yang da lama tapi entry yang baru ;) hehehe. photographer terlalu ramai so nak compilekan semua pic agak takes time but here we go!~ it's better late then never right?? so, it's BROGA HILL bebeh!~ siapa2 yang x tau mana broga hill ni sila google sekarang. okey. times up. lambat sangat. meh saya bagitau. (^_^) broga hill ni kat semenyih. atas skit dari kajang. ni la tempat datuk sheikh muzaffar n wife tangkap gambar untuk pre-wedding dorang :) pictures taken masa saya n classmates g last-minute trip to broga just to enjoy the sunrise moment :) n nasib baik sempat mendaki bukit *yang agak mencabar bagi saya yang hanya memakai kasut crocs. orang pakai sportshoe kot* sebelum matahari terbit. itupun kitorang stop kat second highest peak je sebab da tak larat. teehee *shy2*

mari scroll pelan2 untuk menikmati keindahan ciptaan-Nya :)






mari scroll lagi perlahan untuk usya modal2 bukit broga :P

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
mana nih??
*scroll lagi*
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
renung masa depan ke cik abang??
walaupun letih, pose tetap pose ;)
model baju merah :D
auww. gagahnya! hahahak :P
you should wear I LOVE BROGA lah aya :)
capturing the best moment of Air-bender-team (^_^)



gurls only!~
owh tidak!! tutup mata sapa yang belum 18 tahun!
superman ke hape nih??
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

ini pre-wedding shoot k. nak tiru datuk sheikh muzaffar. hahaha :P
*sila jangan muntah hijau tengok gambar seterusnya*





till then peeps!~~


 p/s: sorry gambar kami terlamapu banyak. haruslah kan sebab blog ni kami yang punya ;)

3 comments:

Anonymous said...

hahaha... comel.. like!

fitria said...

hehe.. pra wedding tu yg xtahan.. terbaek wok... ngeeee

Aina Nona Nano said...

amal kena kawen cpt! yeayyy!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...