kesayangan saya :))

Thursday, September 16, 2010

H.O.M.E [ALONE]

assalamualaikum dan selamat hari raya aildilfitri semua :D walaupun dah masuk hari raya ke-5, tapi tetap juga HARI RAYA kan?? :) oleh itu, dikesempatan ini, saya kami menyusun jari memohon maaf sekiranya ada kata2, bahasa, sindiran yang menguris hati dan perasaan secara sengaja atau pun tidak *rasanya secara tak sengaja kan??teehee* terkadang jari2 kecik ni menaip mengikutkan perasaan apatah lagi bila hati dikuasai emosi. kami hanyalah manusia biasa yang tak pernah lekang dari melakukan kekhilafan, sekalipun pernah ditegur tetapi masih lagi alpa dengan kesalahan yang dilakukan. okey, da jauh membebel. hehehe. bersempena aidilfitri yang mulia ni, kami nak ucap:
MAAFKAN KAMI, ZAHIR DAN BATIN YE KAWAN2 (^_^)

semoga lebaran anda disambut dengan meriah tetapi bersederhana dengan keluarga dan insan tercinta :) raya kali ni family saya bertambah meriah sikit dengan adanya si comel arsyad kecintaan saya :D owh..jangan cakap apa2 k pasal baju raya pertama saya. xtaula kenapa saya pakai baju tu untuk 1st syawal padahal ada da baju raya. haihh (==")

-
-
-
-
-
-
-
-
-

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

tengok2..baju arsyad sama kaler la dengan cik ma punya inner. hehehe ;P

tengok muka dia ni..geram! nak je gigit2 pipi tembam dia tu. grrrr~~

wo de jia :) bertambah dua orang dalam gambar raya tahun ni :) tahun depan mungkin bertambah sorang lagi...kooooottttt ;P





anak ayah budak dua orang ni
baru dua bulan kamu da pandai pakai seluar jeans yek arsyad??
jangan ingat yang tengah tu da jadi mak orang tak boleh bergambar gila2 okey :D
baju raya stail agogo kat wrist. tak suka! (T T)

title ditulis sebegitu sebab saya menaip untuk post ni masa saya seorang diri dirumah. ye. macam cerita home alone yang macauly caulkin *betulke eja ni??* berlakon tu. saya ditinggalkan dirumah dengan pinggan mangkuk periuk belanga yang tak terbasuh. sudahla ditugaskan menggoreng bihun yang sedap hingga menjilat ibu jari sampai 2 kali, kena pulak mengemas sorang2. adeh. eh. dalah. merepek je. okeyla. daaa~~

p/s: korang perasan tak kat astro prima asyik tunjuk cerita hantu je sepanjang minggu raya ni. apesal yek??

2 comments:

Aina Nona Nano said...

tahun depan bertambah sorg lagi??? adakah kau kawen thn depan? hhahahaha. saje je.. sedangkan dah tau maksud kau pe. :P

john n amal said...

adehh! syoknya kalau ape yg ko ckp 2 jadi kenyataan aina. hahaha :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...